ugyintezes

TÁJÉKOZTATÓ A VESZÉLYHELYZET ALATTI ENGEDÉLYKÖTELES TEVÉKENYSÉGRŐL, VALAMINT AZ ELLENŐRZÖTT BEJELENTÉS FOGADÁSÁRA ALKALMAS E-MAIL CÍMRŐL

Tájékoztatjuk a Tisztelt ügyfeleket, hogy a 2020. évi Magyar Közlöny 104. számában jelent meg a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet. (továbbiakban: Korm. rendelet)
A Korm. rendelet hatálya kiterjed azokban az engedélyezési ügyekben a települési önkormányzat jegyzőjére, ahol a jegyző államigazgatási hatáskörben jár el.
A Korm. rendelet 3. § (1) bekezdése értelmében a települési önkormányzat jegyzője a bejelentés fogadására köteles egy kizárólag erre a címre rendszeresített e-mail címet biztosítani, mely a beérkező bejelentésről az ügyfél részére automatikus elektronikus visszajelzést küld.
A bejelentéséhez szükséges e-mail címet a hatóság, valamint a települési önkormányzat hivatalos honlapján közzé kell tenni.
Fentiekre figyelemmel a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal Rakamaz és Szabolcs települések vonatkozásában létrehozta az engedélyköteles tevékenységekkel kapcsolatos ellenőrzött bejelentések fogadására alkalmas e-mail címet, mely a következő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérem, hogy a Korm. rendelet hatály alá tartozó „engedélyezési eljárásokban” – amennyiben elektronikus bejelentését e-mail útján kívánja megtenni – ezen közzétett e-mail címre szíveskedjen megküldeni.
A Korm. rendelet teljes szövege itt olvasható: 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet.

Településünk címere

Sztabolcs címer

ukLogo

 

jogszabalykereso

hivatalkereso

kozadattar logoszakkor banner 300x250 201028

kozadatkereso

ma

mvh logo

 

szakkor banner 220x163 201028szakkor banner 300x250 201028

Közvilágítási hibabejelentő:

foto2

foto1

foto4

foto5

© 2019 Szabolcs.

Please publish modules in offcanvas position.